Coctail jurkje

In een kleerkast van een vrouw mag een coctail jurkje niet ontbreken. Ze vallen op in hun kleurenpracht of stralen klasse uit in donkere tinten.

Coctail jurkjeOmschrijving van een coctail jurk.

Het coctail jurkje is een kledingstuk van de vrouwelijke garderobe die minder formeel is dan een avondjurk. De jurk is uit één stuk gemaakt en valt qua lengte net op of onder de knie. Het coctail jurkje laat ook wat minder décolleté zien en kan oneindig gecombineerd worden met elegante of grappige accessoires. Een mooi avondtasje, juwelen en schoenen maken deze outfit persoonlijk en af.

Gelegenheid tot dragen

Een coctail jurkje is een feestjurk die aangekocht wordt voor een bruiloft, een receptie, een galabal, een businessfeest, een eindejaarsfeest of een schoolgala. Het doet een vrouw stralen op deze speciale gelegenheden.

Aankoop en prijzen

Christian Dior is de uitvinder van de naam ‘coctail jurk’ en wordt bijgevolg door vele modehuizen ontworpen en verkocht. Ook bruidswinkels zijn meestal ook voorzien van het coctail jurkje, gemaakt uit fraaie stoffen en met een perfecte afwerkingen. Zoekt u het minder duur dan kan u vooral rond de feestdagen in de traditionele winkelketens gaan zoeken. Wie hiervoor liever niet de deur uit wil, kan online shoppen.

onderhoud droogkastOnderhoud

Een mooi galajurkje of coctailjurkje moet je natuurlijk ook goed onderhouden! Het is superbelangrijk dat je het niet zomaar in de wasmachine of droogkast gooit, maar kiest voor het juiste programma in een kwalitatief toestel (klik hier voor tips!), of kiest voor een professionele droogkuisfirma. Het is absoluut belangrijk dat je met delicate kleding heel erg delicaat omgaat. Neem geen onnodige risico’s, of je coctailjurkje is plots helemaal geen eyecatcher meer!